To ρεκόρ που πέτυχε το φιλί της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο είναι απίθανο

Πατούλια Κατερίνα
To ρεκόρ που πέτυχε το φιλί της Μενεγάκη στον Παντζόπουλο είναι απίθανο

Το βίντεο με το φιλί Ελένης -Μάκη έγινε πραγματικά viral

Δύο μέρες έχουν περάσει από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και την αποχώρησή της από την μικρή οθόνη μετά από 30 περίπου χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας.

Κι ενώ η Ελένη, ακόμα και μετά το φινάλε συνέχιζε να δημοσιεύει φωτογραφίες από το backstage στο Instagram, με σταθερά κυρίως posts, ένα βίντεό της ήταν εκείνο που ξεχώρισε.

Μιλάμε φυσικά για την στιγμή που στο στούντιο μπαίνει ο Μάκης Παντζόπουλος, οι κόρες της Ελένης και ο γιος της Άγγελος. Εννοείται πως ο Άγγελος, η Βαλέρια, η Λάουρα και η μικρή Μαρίνα μας ενθουσίασαν όμως το φιλί, με τον τρόπο που έγινε ανάμεσα στην Ελένη και στον σύζυγό της Μάκη, ήταν αξεπέραστο.



H Eλένη, είδε την οικογένειά της, έστρεψε την κάμερα με τα δύο της χέρια προς τον Μάκη και αφού τον αγκάλιασε το έδωσε το πιο τρυφερό φιλί, αυτό το φιλί που κυνηγούσαν χρόνια οι παπαράτσι, που λαχταρούσαν να δουν οι θαυμάστριες της βασίλισσας της μικρής οθόνης.

Το βίντεο αυτό, το δημοσίευσε και η ίδια η Μενεγάκη στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που έχει παραπάνω από 1 εκατομμύριο followers κι εκεί ήρθε το ρεκόρ.