Η αποκάλυψη για τον Brad από τον βοηθό του αποθεώνει τη Jennifer Aniston

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη για τον Brad από τον βοηθό του αποθεώνει τη Jennifer Aniston

Sorry, Angie

Ο Brad Pitt, η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie συνεχίζουν να είναι το κέντρο της προσοχής ακόμη και σήμερα, χθες, πάντα και μάλλον για πάντα καθώς πρόσθετες πληροφορίες συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Το ζευγάρι των Brad και Jennifer ήταν πάντα αγαπητό για το πώς φαινόνταν καταπληκτικοί μαζί, ακόμη και αν τα πράγματα, δεν λειτούργησαν μεταξύ τους και χώρισαν το 2005. Στη συνέχεια ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Angelina Jolie, με την οποία επίσης χώρισαν το 2016 έχοντας 6 παιδιά από το γάμο αυτό (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά).

Τα τελευταία χρόνια βέβαια τα πράγματα έχουν φτιάξει πολύ ανάμεσα στον Brad και την Jennifer Aniston. Μπορεί στο παρελθόν το 2011 συγκεκριμένα να φάνηκε πολύ αγενής ως προς την ηθοποιό σε κάποιες συνεντεύξεις του, ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ηθοποιός έχεις ζητήσει συγνώμη από την Aniston για όλα τα ζητήματα της σχέσης τους στο παρελθόν, ωστόσο οι εκπρόσωποι της ηθοποιού αρνούνται πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Και αν αυτές οι άγνωστες πληροφορίες για τη σχέση τους δεν σου έφτασαν έχουμε κάτι ακόμη. Πολύ καλύτερο από αυτό που ίσως φαντάζεσαι και που μάλλον δεν θα αρέσει πολύ στην Angelina Jolie. Ο πρώην bodyguard του Brad Pitt, Kris Herzog έχει κάνει κάποιες δηλώσεις οι οποίες υπέπεσαν στην αντίληψή μας και αλήθεια θα τρελαθείς μόλις το διαβάσεις. Με τις συνεχείς διαφωνίες ανάμεσα στα team Aniston και team Jolie, το σχόλιο του bodyguard θα δικαιώσει την Aniston στο 100%.

Είσαι κι εσύ περίεργη να μάθεις ε; Μπες στη gallery που ακολουθεί.