Meghan-Harry: Δυσάρεστα νέα για το πρώην Royal ζευγάρι

Meghan-Harry: Δυσάρεστα νέα για το πρώην Royal ζευγάρι

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; 

Στις αρχές του 2020, πριν έρθει ο Covid και ανατρέψει τις ζωές όλων μας, είχαμε ένα άλλο αιφνιδιαστικό και σημαντικό-όχι τόσο όσο η πανδημία προφανώς- γεγονός, που δεν ήταν άλλο, από την απόφαση των Meghan και Harry να αφήσουν τη βασιλική οικογένεια, και να αναζητήσουν την τύχη τους, εκτός συνόρων Μεγάλης Βρετανίας.

Βέβαια τα πράγματα δεν τους ήρθαν όπως ακριβώς θα ήθελαν μιας και οι δυσκολίες, τους χτύπησαν από την πρώτη στιγμή την πόρτα, μιας και ιδίως ο Πρίγκιπας κλήθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του, να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις.

Και τώρα, άτομα από το περιβάλλον τους, υποστηρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και μεταξύ τους. «Η Meghan αυτή την περίοδο είναι πολύ ήσυχη. Όχι όμως από θετικής άποψης. Φαίνεται να μην περνάει καλά, να αντιμετωπίζει θεματάκια και να είναι απογοητευμένη. Από την άλλη, ο Πρίγκιπας είναι πολύ σκεπτικός και προβληματισμένος. Τα γενέθλια του αδερφού του στις 26 Ιουνίου ήταν το τελειωτικό χτύπημα, μιας και είχε συνηθίσει όλα τα χρόνια να τα περνούν μαζί», υποστηρίζουν.

Μάλλον δεν είχαν συνειδητοποιήσει τις δυσκολίες που πιθανότατα να είχαν με την μεγάλη αυτή απόφαση. Κάποιοι λένε ότι έχει αρχίσει να διαβρώνεται και η μεταξύ τους σχέση, κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, μιας και ενός κακού μύρια έπονται!