Ναταλία Δραγούμη: Οι γλουτοί της είναι συγκλονιστικοί στη νέα beach photo

Ναταλία Δραγούμη: Οι γλουτοί της είναι συγκλονιστικοί στη νέα beach photo

Το κορμί της είναι απίστευτο.

Οι φωτογραφίες από παραλίες δεν είναι κάτι δυσεύρετο αυτήν την εποχή. Βρισκόμενες στην καρδιά του καλοκαιριού και με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει σε τέτοια επίπεδα που η μόνη σωτηρία φαίνεται να είναι η θάλασσα, πολλές από τις λήψεις και των αγαπημένων celebrities θα είναι τέτοιου περιεχομένου. Και αυτές τις εβδομάδες τα προφίλ στο Instagram είναι πιο γεμάτα από ποτέ. Με διάσημες με μαγιό, με summer outfits, με εκπληκτικά τοπία που μας κάνουν να θέλουμε να βρεθούμε στις όχθες τους.

Σε ανάλογη περίσταση βρέθηκε και η Ναταλία Δραγούμη, η διάσημη ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε μερικές από τις πιο διάσημες παραγωγές της Ελληνικής τηλεόρασης, όπως Κόκκινος Κύκλος, 10η εντολή και Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα.




Η μελαχρινή καλλονή γνωρίζαμε πολύ καιρό τώρα ότι έχει ένα καταπληκτικό κορμί, όμως, μία φωτογραφία που δημοσίευσε από το μπάνιο της στην παραλία ατενίζοντας τη θάλασσα μας άφησε άφωνες.

Εκεί ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι, που αναδεικνύει τόσο το σώμα της γενικά όσο και συγκεκριμένα τους γλουτούς της, που είναι ιδιαίτερα σμιλευμένοι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να βρεις τη φωτογραφία και νιώσε ελεύθερη να πάρεις έμπνευση για τις επόμενες επισκέψεις στο gym.