«Ή έχασε 22 κιλά ή έχει καρκίνο»: Το προσβλητικό σχόλιο στη star & η απάντηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Ή έχασε 22 κιλά ή έχει καρκίνο»: Το προσβλητικό σχόλιο στη star & η απάντηση

Φυσικά και υπήρξε απάντηση

Πριν από μερικούς μήνες η star και σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή μίλησε για την εμπειρία της με το τεστ του κορονοϊού, ενώ παράλληλα μίλησε για την χειρουργική επέμβαση που θα έκανε, προκειμένου να βγάλει τα εμφυτεύματα σιλικόνης από το στήθος της. Και αν τότε προκάλεσε κάποια σχόλια στα social, τότε ήταν σίγουρο πως και αυτό το post της θα συγκέντρωνε πλήθος σχολίων, και μάλλον όχι θετικά. Και αυτό συνέβη φυσικά όταν μία fan σχολίασε το βίντεο που η star ανέβασε στο Instagram και όχι με τον πιο κομψό τρόπο.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας στο post έγραψε: «Εντάξει ... δεν είναι αυτή. Κάποια εφαρμογή έχει χρησιμοποιήσει που άλλαξε το πρόσωπό της. Έπρεπε να δω το βίντεο ξανά και ξανά, μέτρησα τέσσερις φορές… είτε έχασε 20 κιλά σε μια νύχτα ή έχει καρκίνο… αυτό δεν είναι σωστό και λογικό».



Φυσικά η star δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της αγενούς αυτής follower και τη ρώτησε τι από τα δύο θα προτιμούσε, να έχει αδυνατίσει ή να έχει καρκίνο; Ο λόγος για την Chrissy Teigen, η οποία πράγματι δείχνει πολύ διαφορετική, έως και αγνώριστη στο post της αυτό, όμως δεν παύει τα σχόλια της fan να είναι πράγματι προσβλητικά κι εριστικά. Και αν νόμιζες πως η συζήτηση έμεινε σε αυτό το σχόλιο φυσικά κάνεις λάθος.

Η κοπέλα συνέχιζε να σχολιάζει κάτω από το βίντεο και την υπάρχουσα απάντηση της Chrissy Teigen, μέχρι φυσικά που η Teigen παρενέβη ξανά για να της απαντήσει στα σχόλια. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα σχόλια της όχι και τόσο ευγενικής θαυμάστριας, hater, κανείς δεν ξέρει.