Η star έκανε την πρώτη εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της από κορονοϊό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έκανε την πρώτη εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της από κορονοϊό

Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μία εβδομάδα η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού από τον Covid-19. Το Hollywood βυθίστηκε στη θλίψη και εμείς ακόμη θεωρούμε αδιανόητο πώς ένας τόσο νέος άνθρωπος κατέληξε από τον ιό. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως δεν κάνει διακρίσεις και πως πρέπει να τηρείς όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο 41χρονος ηθοποιός ήταν παντρεμένος και πριν από έναν χρόνο έγινε μπαμπάς στο πρώτο του παιδάκι.

Η 38χρονη σύζυγός του εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του για ψώνια στο Los Angeles ντυμένη casual και φορώντας φυσικά μάσκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Amanda Kloots δεν φορούσε μαύρα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν πενθεί και δεν είναι καταρρακωμένη από τον θάνατο του συζύγου της και πατέρα του ενός έτους γιου της.

Ο Nick Cordero πέθανε στα 41 του στις 5 Ιουλίου στο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles έπειτα από την πολύμηνη μάχη του με τον κορονοϊό. Η σύζυγός του δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ κάθε τόσο μετέδιδε νέα από την πορεία της υγείας του Nick. Το τελικό αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανένας, και αυτό είναι ίσως ότι πιο στενάχωρο και άσχημο θα μπορούσε να συμβεί.

Σε μια δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε το θάνατο του συζύγου της, η Kloots, γράφοντας: «Ο αγαπημένος μου σύζυγος πέθανε σήμερα το πρωί. Περιβαλλόταν με αγάπη από την οικογένειά του, τραγουδούσε και προσευχόταν καθώς έφυγε απαλά από τη γη». Προφανώς το post αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς τα σχόλια σε κάθε τους φωτογραφία –κοινή ή όχι- έδιναν κουράγιο στη fitness trainer.