Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε τα νέα της δαχτυλίδια και οι fans της ευχήθηκαν για τον γάμο της

Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε τα νέα της δαχτυλίδια και οι fans της ευχήθηκαν για τον γάμο της

Μάλλον κάτι πήγε λάθος εδώ. Ή μήπως όχι;

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε για τη νέα σχέση της Φαίης Σκορδά, και ήταν πράγματι μία πολύ ευχάριστη είδηση τέσσερα χρόνια μετά από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα. Τους τελευταίους μήνες περνά και πάλι μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και αυτό φαίνεται, τόσο στην ψυχολογία της (είναι συνεχώς χαμογελαστή, ευδιάθετη, χαρούμενη), όσο και μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις της. Και μιας και αναφερθήκαμε σε αναρτήσεις θέλουμε κάτι να συζητήσουμε μαζί σου.

Όπως ενδεχομένως να είδες και μόνη σου εχθές το βράδυ η Φαίη Σκορδά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της από βραδινή της έξοδο και εκτός από υπέρλαμπρη και κούκλα παρατηρήσαμε κάτι ακόμη. Στη φωτογραφία αυτή η παρουσιάστρια κρατάει ένα ποτήρι κρασί και ευχαριστεί τους fans της για τα υπέροχα σχόλια και την αγάπη που της δείχνουν. Φυσικά βλέπουμε και τα καινούργια δαχτυλίδια που φοράει, χωρίς να κάνουμε κάποια περίεργη σκέψη.

Οι followers της όμως πήγαν τα σχόλια ένα level παραπέρα και άρχισαν να της σχολιάζουν με τις γνωστές ευχές όταν βλέπεις κάποια να φοράει ένα τέτοιο είδος δαχτυλιδιού. Η φωτογραφία της συγκέντρωσε άπειρα σχόλια τα οποία αναφερόντουσαν σε γάμο και αν προσπαθούσε με τρόπο να τους πει κάτι. Μάλιστα, κάποιος ρώτησε «να ευχηθώ να ζήσετε;».

Η αλήθεια είναι πως τα δαχτυλίδια της σε παρέπεμπαν σε αυτό το δρόμο, αφού το ένα από τα τρία έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο και το άλλο με βέρα. Μήπως όμως αν είχε κάνει τέτοιο βήμα δεν θα το κρατούσε μυστικό; Τι πιστεύεις εσύ;

Είναι δυνατόν να προχώρησε τόσο τη σχέση της και να το μαθαίνουμε έτσι; Εμείς θεωρούμε πως απλά ήταν τυχαία τα δαχτυλίδια σε αυτό το δάχτυλο και σε αυτή σειρά. Ή μήπως όχι;

Δες τα σχόλια και τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.