Σώμα μοντέλου: Η Μαρία Μπεκατώρου μετά την απώλεια κιλών είναι κορμάρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σώμα μοντέλου: Η Μαρία Μπεκατώρου μετά την απώλεια κιλών είναι κορμάρα

Και ιδού η απόδειξη

Κάτι συμβαίνει φέτος με τις Μαρίες, κι έτσι μετά την Μαρία Ηλιάκη πρέπει να δεις με το μαγιό της και τη Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια που από τις αρχές του 2020 παρατηρήσαμε πως είχε χάσει αρκετά κιλά είναι πια κορμάρα. Δεν ξέρουμε πόσα μπορεί να έχει χάσει, όμως το αποτέλεσμα τη δικαιώνει και εμείς παθαίνουμε κάποια μικρά απανωτά σοκ κάθε φορά που τη βλέπουμε να ποζάρει. Η σημερινή της πόζα όμως ήταν άνευ προηγουμένου. Όχι δεν μας «ενόχλησε» που έχει μαυρίσει και έχει γίνει μια καλλονή, αλλά πια η γυναίκα έχει σώμα μοντέλου.

Η Υβόννη Μπόσνιακ πριν από λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία της φίλης και κουμπάρας της, Μαρίας Μπεκατώρου και πάθαμε σοκ. Η παρουσιάστρια φορά το μπικίνι της και κάθεται ξαπλωμένη σε έναν καναπέ. Το κορμί της το βλέπουμε πια ολοκάθαρα και δεν έχουμε λόγια για το αποτέλεσμα αυτό. Άλλος άνθρωπος η Μαρία και η απόδειξη είναι η φωτογραφία που θα δεις στη gallery που ακολουθεί.

Δεν γνωρίζουμε με ποια μέθοδο η Μαρία Μπεκατώρου έχασε τόσα κιλά, όμως είναι αλήθεια πως μέσα στα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε πρώτη φορά τόσο κορμάρα. Αλήθεια το κορμί της απλά δεν υπάρχει, κι εμείς νιώθουμε την ανάγκη να μας πει το μυστικό της... εχθές.

Η παρουσιάστρια στη συγκεκριμένη φωτογραφία εκτός από κορμάρα, που όλοι βλέπουμε πως διαθέτει, είναι και ιδιαιτέρως μαυρισμένη, και αυτό εμείς το επικροτούμε και τη χειροκροτούμε. Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν πια άλλες λέξεις να την περιγράψουμε, άλλωστε όπως λέει κι ένα γνωμικό, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Κι επειδή δύσκολα θα βρούμε άλλες 800 να την περιγράψουμε, σε αφήνουμε καλύτερα να δεις μόνη σου τη φωτογραφία της.