Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δες τη με μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δες τη με μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς

Τρομερό κορμί έτσι;

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο αποχαιρετίσαμε με εξαιρετικό καιρό, ζέστη και τους περισσότερους celebrities να απολαμβάνουν τη θάλασσα σε κάποιο νησί ή σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό κοντά στην πρωτεύουσα. Οι φωτογραφίες με μαγιό δεν έλειψαν, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το Instagram feed μας. Δεν την είδαμε να κάνει μπάνιο σε θάλασσα ή πισίνα, όμως μαγιό φορούσε, και μάλιστα μπικίνι. Στη φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα, έκανε κάτι για πρώτη φορά στη ζωή της. Αν την είδες θα ξέρεις γιατί μιλάμε, αν όχι θα μάθεις στις γραμμές που ακολουθούν παρακάτω.

Η παρουσιάστρια λοιπόν έτρωγε ή μάλλον καλύτερα δοκίμασε για πρώτη φορά κίτρινο καρπούζι. Ναι, ακούγεται περίεργο και μάλλον είναι. Όμως δεν είναι αυτό, αυτό που μας κίνησε τι ενδιαφέρον. Δηλαδή οκ, μας κίνησε την περιέργεια, αλλά περισσότερο μας εντυπωσίασε η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ταυτόχρονα πόζαρε με το μαγιό της, ούσα εντελώς αρετουσάριστη και χωρίς κανένα φίλτρο.

Καλά διαβάζεις, μπορεί το καρπούζι να ήταν αυτό που αρχικά έκλεψε την παράσταση, όμως δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο αψεγάδιαστο κορμί της, το οποίο έχει βγάλει και τρία παιδιά και είναι έτσι ακριβώς όπως το βλέπεις. Πρόσφατα την είδαμε ξανά με το μαγιό της (ολόσωμο τότε) και επειδή θέλουμε να κάνουμε ένα refresh θα σου αφήσουμε να δεις κι εκείνο το βίντεο της. Στην τωρινή φωτογραφία της θέλουμε να δώσεις σημασία στην κοιλιά της. Σχεδόν δεν τη βλέπουμε.

Γιατί αυτό το κορμί, ακόμη και χωρίς ρετούς δεν πρέπει να το κρύβουμε.