Διαζύγιο Depp: Η κατάθεση φωτιά που «καίει» την Amber Heard

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διαζύγιο Depp: Η κατάθεση φωτιά που «καίει» την Amber Heard

Κάποιος πρέπει επιτέλους να τη βάλει στη θέση της

Αν υπήρχε κάτι που δεν φανταζόμασταν με τίποτα, αυτό είναι πως το διαζύγιο της Amber Heard και του Johnny Depp θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό περιμέναμε να συμβεί με το διαζύγιο των Brangelina και να τρέχουν συνεχώς σε δικαστήρια, όμως διαψευστήκαμε. Το διαζύγιο των Depp-Heard αποδείχθηκε πιο δύσκολο και η δίκη που πραγματοποιείται ανά διαστήματα εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, έχει βγάλει στη φόρα πολλά πράγματα για το ζευγάρι τα οποία δεν γνωρίζαμε.

Ας ξεκινήσουμε όμως λέγοντάς σου ή μάλλον υπενθυμίζοντας σου, πως η Amber Heard για μεγάλο χρονικό διάστημα περίφερε τον εαυτό της ως το θύμα της υπόθεσης, λέγοντας ξανά και ξανά για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε επάνω της ο ηθοποιός. Όλο αυτό μέχρι έναν χρόνο πριν, που ο Johnny Depp κατέθεσε μήνυση προς την Amber για συκοφαντική δυσφήμιση. Φέτος ξεκίνησαν οι πρώτες δίκες, με τον Johnny Depp να κερδίζει σε πρώτη φάση το δικαστήριο της μήνυσης. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ωστόσο τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και αυτά που γίνονται γνωστά μέσα από τη δίκη, μας εκπλήσσουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί μια κατάθεση φωτιά που καίει την Amber Heard και όλα όσα έχει ισχυριστεί κατά διαστήματα.

Ο πρώην προσωπικός βοηθός του Johnny Depp, Stephen Deuters, είπε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ότι η Heard, υπέβαλε τον Depp σε «χρόνια κακοποίησης». Ο Johnny Depp μήνυσε τον εκδότη της εφημερίδας Sun για ένα άρθρο που τον ανέφερε ως κακό σύζυγο, αλλά η Sun υποστηρίζει ότι ήταν ακριβές. Ο ηθοποιός αρνείται 14 ισχυρισμούς ενδοοικογενειακής βίας στους οποίους βασίζεται το News Group Newspapers για την υπεράσπισή του.

Στη γραπτή του δήλωση ο Deuters, είπε ότι είδε την κ. Heard πολλές φορές κατά την περίοδο που φέρεται να ήταν καταχρηστικός ο Depp απέναντί της. «Σε καμία περίπτωση η κα Heard δεν ανέφερε ποτέ καμία σωματική κακοποίηση και ποτέ δεν είδα στοιχεία για τραυματισμό σε εκείνη», ισχυρίστηκε.

Ο Deuters είπε ότι ήταν «εξαιρετικά έκπληκτος και εξοργισμένος» όταν έγινε γνωστό ότι η κ. Heard είχε υποβάλει αίτηση προσωρινής αναστολής το 2016.

«Ήξερα ότι η κα Heard ήταν ο κακοποιός στη σχέση και με τρομάζει η σκέψη ότι θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο», είπε.