Σχόλιο για Meghan: «Είναι πιθανό να είναι έγκυος και να το κρατάει κρυφό»

Σχόλιο για Meghan: «Είναι πιθανό να είναι έγκυος και να το κρατάει κρυφό»

Πού βασίζεται αυτή η δήλωση;

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν ένα dream royal couple από τη στιγμή που βγήκαν για πρώτη φορά και ανακοίνωσαν τη σχέση τους. Μέχρι σήμερα θυμόμαστε τα γεμάτα αγάπη βλέμματα που αντάλλασσαν και τη γενικότερη μεταξύ τους συμπεριφορά κάθε φορά που οι κάμερες τους απαθανάτιζαν.

Αυτό που ήταν ορατό εξαρχής, όμως, ήταν ότι κανείς από τους δύο δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τη ζωή της βασιλικής οικογένειας. Συμμετείχαν στις διάφορες υποχρεώσεις που έφερναν οι τίτλοι τους, αλλά μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν ήταν το ιδανικό σενάριο που ήθελαν για την οικογένειά τους. Κι έτσι, πριν από μερικούς μήνες ήρθε η μεγάλη ανακοίνωση της παραίτησης, ώστε να ακολουθήσουν έναν δικό τους, λίγο πιο ανεξάρτητο δρόμο, για το καλό της οικογένειάς τους.

Σήμερα, ζουν σε μία απομονωμένη τοποθεσία στο Los Angeles μαζί με τον γιο τους, Archie, και, όσες φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει πετύχει, δείχνουν χαρούμενοι και χαλαροί, ειδικά η Meghan.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, φίλοι του ζευγαριού υποψιάζονται ότι περιμένουν δεύτερο παιδί, δίνοντας ελπίδες και στους fans τους που θέλουν να δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει.




Πηγή είπε στο Μέσο: «Η Meghan και ο Harry δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στους φίλους τους, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν περιμένουν παιδί, γιατί είναι πολύ μυστικοπαθείς»

«Είναι πολύ πιθανό να είναι έγκυος και να το κρατάει κρυφό»

«Θέλουν άλλο ένα (παιδί) και το timing είναι κάπως τέλειο τώρα που ουσιαστικά κρύβονται και μπορούν να το κρατήσουν μυστικό πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό»

Δεδομένου ότι δεν έχουμε κάτι δια στόματος Meghan ή Harry -προς το παρόν- καλό θα ήταν να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας για την ώρα που αυτό θα συμβεί, ώστε να μη χαιρόμαστε άδικα.