Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος ρετούς

Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος ρετούς

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους

Το ξέρουμε ότι στον κόσμο της showbiz όσοι συμμετέχουν τείνουν να φροντίζουν ιδιαίτερα την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μακιγιάζ και διαφορετικά looks, ώστε να φαίνονται πάντα φρέσκοι κι ανανεωμένοι, αλλά πολλοί μπορεί να καταφεύγουν σε κάποιες εναλλακτικές οδούς. Το ρετούς και η υπέρμετρη επεξεργασία των φωτογραφιών τους πριν τις δημοσιεύσουν, για παράδειγμα, είναι μία πολύ συνηθισμένη πολιτική που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεών τους. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτό καταλήγει να απομακρύνει την πραγματική τους εικόνα;

Ας πούμε, η Μαρία Μπεκατώρου. Πρόκειται για μία παρουσιάστρια που βρίσκεται στις αγαπημένες πολλών ανθρώπων, αφού αποπνέει ένα γνήσιο και φυσικό αέρα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Παρά το ότι είναι μία celebrity, αυτό δε φαίνεται να την έχει κάνει επαρμένη. Ίσα ίσα. Έχει μία πολύ ζεστή προσωπικότητα, που θες να βρίσκεται στην παρέα σου, ακόμα και μέσα από την τηλεόραση.




Η Μπεκατώρου, κατά γενική ομολογία, είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα με ένα πρόσωπο που αποπνέει γοητεία, ειδικά τα τελευταία χρόνια που το στιλ της εξελίσσεται όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της παρουσιάστριας, στις οποίες δεν υπάρχει ίχνος ρετούς.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.