Ξαφνιάζει και πάλι η Adele! Σούπερ αδύνατη με νέο λουκ στα μαλλιά (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Ξαφνιάζει και πάλι η Adele! Σούπερ αδύνατη με νέο λουκ στα μαλλιά (photo)

Μια άλλη πραγματικά η Adele

Αγαπημένη μας Adele, σε λίγο ειλικρινά δεν θα σε γνωρίζουμε σε λίγο. Μετά την γενέθλια φωτογραφία του Μαΐου, που έφτασε κοντά στα 12 εκατομμύρια likes, η Adele βάλθηκε να μας σοκάρει πάλι. Αυτή τη φορά, στην οθόνη της τηλεόρασής της δεν έπαιζε κάποιο δικό της βίντεοκλιπ, αλλά το νέο βίντεο από το τραγούδι της Beyonce.

Και επειδή η 32χρονη Adele λατρεύει την Queen Beyonce, δεν θα μπορούσε παρά να βλέπει το βίντεο που έχει γίνει viral.

Φυσικά οι fans επικεντρώθηκαν στην αδυνατισμένη εικόνα της Adele, στο κολάν που φορούσε και στα κατσαρά, ναι ναι, σγουρά μαλλιά της. Κάποιοι φανς σχολίασαν μάλιστα πως έπρεπε να κάνουν ζουμ στην εικόνα για να πειστούν πως βλέπουν την Adele.

Η Αdele ποτέ δεν αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει ακριβώς αλλά ακολουθεί σκληρή γυμναστική και την sirtfood δίαιτα.



Ο προπονητής της είχε άλλωστε αποκαλύψει σχετικά:

«Το κάνει για τον εαυτό της, για την Adele. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έκανε εκείνη για να βελτιωθεί μόνο, γι' αυτήν και για την οικογένειά της. Δεν έχασε το βάρος για να φανεί στους άλλους ή για να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτή η προσωπική αλλαγή δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή εσάς. Είναι για την Adele και πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της. Δεν έχει αλλάξει από την Adele με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Απλώς υπάρχει λίγο λιγότερη από αυτήν και είναι αρκετή για όλους».