Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη: Η παράκληση μέσω instagram

Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη: Η παράκληση μέσω instagram

Τι ανέβασε η παρουσιάστρια;

Μόλις κάποια εικοσιτετράωρα πριν η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν στην Αθήνα και πόζαρε στον κήπο του σπιτιού της. Φυσικά η ανάρτησή της εκείνη μας παραξένεψε αφού δεν είχαμε ιδέα γιατί μπορεί να βρισκόταν και πάλι στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια που μας αποχαιρέτισε την 1η Ιουλίου από τον Alpha και την εκπομπή στην οποία τη βλέπαμε τα τελευταία 15χρόνια, πήγε στην Άνδρο όπως συνηθίζει κάθε καλοκαίρι άλλωστε, όμως πριν από μερικές ημέρες ήταν και πάλι στην Αθήνα.

Προφανώς κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις της τη γύρισαν στην πρωτεύουσα, και έπειτα έφυγε ξανά για το νησί των Κυκλάδων, στο οποίο περνάει τα καλοκαίρια της τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο Instagram account της δύο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με μαγιό στο ξενοδοχείο του συζύγου της, εκφράζοντας όμως ένα παράπονο και δηλώνοντας μας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Όπως θα έχεις αντιληφθεί και μόνη σου τις τελευταίες μέρες η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο και η ζέστη που κάνει είναι ικανή να μας τρελάνει. Έχουμε πάρει αγκαλιά το κλιματιστικό, και τον ανεμιστήρα και προσπαθούμε να δροσιστούμε, σκεπτόμενες παράλληλα τις διακοπές μας στο νησί.

Εδώ λοιπόν, στο σημείο αυτό να σου πούμε πως και στα νησιά δεν έχει ιδιαίτερη δροσιά τις μέρες αυτές. Αυτό μας εξομολογήθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα από το account της και ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με μαγιό παρακάλεσε τους αέρηδες του Αιγαίου να φυσήξουν λίγο προκειμένου να δροσιστούν.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.