Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα του GNTM μας έδειξε τι τρώει και δεν παχαίνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα του GNTM μας έδειξε τι τρώει και δεν παχαίνει

Εμείς τουλάχιστον 3 κιλά θα τα παίρναμε

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε γνωστή μέσα από το Greece’s Next Top Model, το οποίο θα αρχίσεικαι πάλι σε έναν μήνα να προβάλλεται στις οθόνες μας. Το κορίτσι από την επαρχία που δούλευε στη λαϊκή πουλώντας μήλα προκειμένου να βοηθήσει τον πατέρα της δεν έπεισε τον κόσμο αρχικά, αλλά και κάποιες συμπαίκτριές της πως μπορεί να τα καταφέρει. Οι κριτές ωστόσο την εμπιστεύτηκαν και της έδωσαν την ευκαιρία που ήθελε για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Και δεν τους διέψευσε, αφού η Μαρία κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα του reality μοντέλων. Το πείσμα και η θέληση της κατάφεραν να την κάνουν από outsider σχεδόν φαβορί, και η πορεία της κρίνεται αν μη τι άλλο επιτυχημένη. Η πρώην παίκτρια του reality από τότε που βγήκε από το σπίτι του GNTM έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές τις οποίες και βλέπουμε στο Instagram account της.

Έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τα σχόλια του κόσμου, και αυτό είτε λόγω κάποιων topless φωτό που έχει βγάλει, είτε γιατί της λένε συνεχώς πως είναι ανορεξική και προβάλλει λάθος πρότυπα. Η Μαρία ωστόσο έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως αυτό είναι το σκαρί της κα πως ότι και να φάει δεν παχαίνει. Και αφού κάποιοι haters δεν πείστηκαν παρά το ξέσπασμά της, η Μαρία με ένα μόνο story μας έδειξε τι τρώει κάθε μέρα και δεν παχαίνει.

Όπως είδαμε στο account της η Μαρία ανέβασε μια πιατέλα με ποικιλία κρεατικών, την οποία όπως είπε τρώει άνετα στην καθισιά της. Και εκεί μας πήρε το παράπονο και αναρωτηθήκαμε, εμείς που την μοιραζόμαστε με άλλους γιατί παίρνουμε περισσότερα κιλά;