Λασκαράκη - Σουλτάτος: Άφησαν την Κρήτη και δε φαντάζεσαι πού βρίσκονται

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Άφησαν την Κρήτη και δε φαντάζεσαι πού βρίσκονται

Το ζευγάρι έκανε την ανατροπή

Από την αρχή του καλοκαιριού, η Βάσω Λασκαράκη ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και ακολούθησε τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ο Σουλτάτος εργάζεται ως σεφ.

Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική για όλους, οπότε και οι διακοπές οργανώνονται την τελευταία στιγμή. Κι εκεί που είχαμε αφήσει Σουλτάτο και Λασκαράκη στην Κρήτη για διακοπές διαρκείας, το ζευγάρι έκανε την διαφορά και μέσα στο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο Ιόνιο.
Στους Παξούς βρίσκεται το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2019 στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη με κουμπάρες την Ρίτσα και Λένια Παπακαλιάτη.

Και επειδή, δεν θα κάνεις την σύνδεση μόνη σου, να σου πούμε πως η Λασκαράκη βρίσκεται στους Παξούς και πως σε ένα από τα stories της μνημόνευσε και την κουμπάρα της Ρίτσα, τονίζοντας πως τα κατάφερε να βρεθεί στο μαγικό αυτό μέρος με τις γαλάζιες θάλασσες.
Αυτό που ίσως δεν θυμάσαι είναι πως η οικογένεια Παπακαλιάτη έχει ένα δικό της ξενοδοχείο στους Παξούς και πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περνάει εκεί κάθε καλοκαίρι από τα παιδικά του χρόνια.

Μάλιστα με την τηλεοπτική σειρά του «Να με προσέχεις», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2003, έκανε ευρέως γνωστούς τους Παξούς στο ελληνικό κοινό.



Δες τις φωτογραφίες από τις διακοπές της ηθοποιού με τον σεφ παρακάτω