Το πρώτο ποστ της Ελιάνας Χρυσικοπούλου μετά την απώλεια της μητέρας της

Το πρώτο ποστ της Ελιάνας Χρυσικοπούλου μετά την απώλεια της μητέρας της

Βαρύ πένθος για την Ελιάνα

Βαρύ πένθος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Στις 28 Ιουλίου, η Ελιάνα που για χρόνια υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, έχασε την μητέρα της.

Η ίδια η Ελιάνα, μετά από μέρες αποχής από τον δημοφιλή λογαριασμό της στο Instagram, επέστρεψε με μια παιδική φωτογραφία με τις αδερφές της και την ίδια αγκαλιά με την μητέρα της, την ημερομηνία που την έχασε και μια λευκή καρδιά.

Όμως η αδερφή της Ελιάνας, Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός με μια πολύ συγκινητική ανάρτησή:

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ
Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί
Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;
Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς.
Σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί» έγραψε η Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη, δανειζόμενη τους στίχους του τραγουδιού του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι ως λεζάντα σε φωτογραφία της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Ελιάνα με τις δύο αδερφές της είχαν βρεθεί οικογενειακώς στην Μύκονο μαζί με τις οικογένειές τους για την επέτειο γάμου της μίας από αυτές ενώ στις 13 Ιουνίου, η μαμά της Χρυσικοπούλου είχε γενέθλια και η αδερφή της της είχε ευχηθεί γράφοντας:

«Αυτό το κορίτσι έχει γενέθλια σήμερα. Της είχα από μικρή αδυναμία, κυρίως για όσα έκανε. Όσο μεγαλώνω και μαθαίνω τη ζωή και τους ανθρώπους όμως, την καμαρώνω πιο πολύ για όσα είναι και ακόμα περισσότερο για όσα έχει καταφέρει να μην είναι, κόντρα στο ρεύμα.
Χρόνια πολλά και καλά μάνα».