Χρήστος Μάστορας: Ξέσπασε ξανά και αυτή τη φορά ο λόγος είναι σοβαρός

Ανθία Φιλιππή
Χρήστος Μάστορας: Ξέσπασε ξανά και αυτή τη φορά ο λόγος είναι σοβαρός

Είναι η δεύτερη φορά που εξαγριώνεται με τους θαυμαστές και αυτή τη φορά ο λόγος είναι σοβαρός.

Αν και δεν έχει περάσει καιρός από το πρόσφατο ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα με τα σχόλια των θαυμαστών στο νέο του τραγούδι «Victoria», ο «δεύτερος γύρος» ξεκίνησε, αυτή τη φορά στο instagram. Αν και ο καλλιτέχνης δεν έχει το προφίλ του εξαγριωμένου μουσικού που θα κάνει φασαρία στα social, φαίνεται ότι οι θαυμαστές έχουν βάλει στόχο να τον τρελάνουν με τις συμπεριφορές τους και ναι, αυτή τη φορά το ξέσπασμα του είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Συγκεκριμένα, λιγότερο από ένα μήνα πριν, μετά την κυκλοφορία του νέου hit «Victoria» οι θαυμαστές γέμισαν με κακόβουλα σχόλια το YouTube, τραβώντας έτσι την περιέργεια πολλών χρηστών αλλά και του ίδιου του Χρήστου. Αποτέλεσμα ήταν φυσικά η ψύχραιμη αλλά κατά τα άλλα αιχμηρή απάντηση του. Καταλαβαίνεις άλλωστε ότι το «ξέσπασμα» αυτό ήταν λογικό από μέρους του μιας και τα σχόλια ήταν πολλά και κατά τη γνώμη μας άστοχα.



Αυτή τη φορά πάντως ο θυμός του frontman του συγκροτήματος MEΛISSES δεν έχει να κάνει με σχόλια και παιδιάστικες συμπεριφορές των θαυμαστών, αλλά τα 'χει βάλει-και όχι άδικα- με τα fake accounts που χρησιμοποιούν το όνομά του και εξαπατούν τον κόσμο. Ναι, αυτό είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί άμεσα και έτσι ο Χρήστος δεν έχασε χρόνο.

Με insta stories του έκανε γνωστό στους ακόλουθούς του την απάτη μερικών accounts εις βάρος ανυποψίαστων θαυμαστών. Είναι φυσικό και επόμενο να γίνει έξαλλος με κάτι τέτοιο και αμέσως ανέβασε στις ιστορίες του ένα κείμενο παράκλησης προς όλα τα fanpages που χρησιμοποιούν το όνομά του να διευκρινίζουν ότι πρόκειται για σελίδα θαυμαστών. Το θέμα δεν τελείωσε όμως εκεί αφού δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο συνομιλίας μιας τέτοιας σελίδας και κάπου εκεί ξεκίνησε τις αναφορές.

Δες στη gallery τι ανέβασε ο Χρήστος Μάστορας.