Χωρισμός Χαράς Παππά - Μπουράκ Χακί: Η μπηχτή του ηθοποιού στο Instagram

Χωρισμός Χαράς Παππά - Μπουράκ Χακί: Η μπηχτή του ηθοποιού στο Instagram

Τελικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο φανταζόμασταν...

Τι κι αν δείχνουν τόσο ταιριαστοί που δεν το πιστεύεις. Τι κι αν φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ λίγες εβδομάδες πριν. Τα ζευγάρια -είτε είναι της showbiz είτε γενικά- μπορεί να χωρίσουν και να μην το περιμένει ποτέ κανείς. Γιατί; Γιατί πολύ απλά όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες, πείθεσαι ότι όλα είναι καλά και η κοινή τους θέα είναι κάτι που πια σου μοιάζει συνηθισμένο, έως και αναμενόμενο.

Ένα από αυτά τα ζευγάρια ήταν και η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model βρισκόταν τριάμισι χρόνια σε σχέση με τον γοητευτικό ηθοποιό Μπουράκ Χακί, που χρόνια λάτρευαν χιλιάδες τηλεθεάτριες. Αυτό ήταν κάτι που ήδη από την οντισιόν είχε μοιραστεί με την κριτική επιτροπή και, κατά συνέπεια, με το κοινό, και τότε ο κόσμος έστρεψε το βλέμμα του πάνω της περισσότερο από ποτέ.




Ο χωρισμός, όμως, ήρθε και για αυτούς και, ενώ αρχικά έδειχναν να έχουν καλές σχέσεις, με τον Μπουράκ να της εύχεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Χρόνια Πολλά», τώρα η κατάσταση αντιστράφηκε εντελώς.

Ο Μπουράκ έσβησε όλες τις φωτογραφίες που είχε μαζί με τη Χαρά, πλέον ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον, ενώ ο ηθοποιός έκανε και ένα story που λίγο να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο, καταλαβαίνεις ότι μάλλον πρόκειται για μπηχτή.

«Imagine they delete Instagram and boom! You ’re not a model anymore», έγραψε.

«Φαντάσου πως διαγράφουν το Instagram και μπουμ. Δεν είσαι πια μοντέλο»

Αυτό «πόνεσε»…