Οι πόζες της Σίσσυς Χρηστίδου φανερώνουν πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
Οι πόζες της Σίσσυς Χρηστίδου φανερώνουν πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Ο φακός των παπαράτσι δεν ψεύδεται

Πριν μερικούς μήνες, η Σίσσυ Χρηστίδου προσπάθησε να μπει σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, να ρυθμίσει διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και να κερδίσει ξανά πίσω το σώμα της, το οποίο όπως εξήγησε και η ίδια, μετά την τρίτη εγκυμοσύνη που τελείωσε πρόωρα με μια αποβολή, της άφησε πίσω ορμονικά θέματα ανοιχτά.
Όσο οι εβδομάδες περνούσαν, η Σίσσυ έχανε κιλά και οι θαυμάστριές της ζητούσαν επίμονα να μάθουν ποια είναι η διατροφή που ακολουθούσε η παρουσιάστρια.
Η ίδια εξήγησε λίγο πολύ πώς τα κατάφερε, επισημαίνοντας πάντως πως όταν η ίδια πάρει την απόφαση να ακολουθήσει μια διατροφή, είναι στρατιώτης και δεν κάνει ατασθαλίες.
Ταυτόχρονα, η Χρηστίδου, δέχτηκε πολλά σχόλια και από fans στο Instagram που δεν πίστευαν πως έχει υπάρξει τέτοια αλλαγή στη σιλουέτα της.
Κι επειδή υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι, που μιλούν για επεξεργασία των φωτογραφιών της Σίσσυς στο Instagram, υπάρχει και ο φακός των παπαράτσι στη Μύκονο.

Η Χρηστίδου είναι στο νησί των ανέμων με τους γιους της, τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Φορώντας ένα floral φόρεμα, η Χρηστίδου απέδειξε πως είναι πιο fit από ποτέ.



Οι φωτογραφίες παρακάτγω θα σε πείσουν για του λόγου το αληθές.