Είναι φουσκωμένη η κοιλιά της Kate Middleton; Τα σημάδια πως ίσως είναι έγκυος ξανά

Πατούλια Κατερίνα
Είναι φουσκωμένη η κοιλιά της Kate Middleton; Τα σημάδια πως ίσως είναι έγκυος ξανά

Γιατί όλοι μιλούν για τέταρτη εγκυμοσύνη;

H Βρετανική εφημερίδα Express, επιμένει εδώ και τρεις μέρες με διαφορετικά δημοσιεύματα, πως η Kate Middleton, στα 38 της χρόνια περιμένει το τέταρτο παιδί της.
Η Βρετανία έχει αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει από την σκληρή καραντίνα και οι royals, φορώντας την προστατευτική μάσκα τους έχουν ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ένα πράγμα που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι πως η Middleton είναι αδύνατη όπως πάντα. Είναι όμως εξίσου αλήθεια πως έχει αποφύγει επιμελώς να φορέσει στενό φόρεμα που να κάνει την κοιλιά της να φανεί και ακόμα και κάτω από τα φαρδιά φορέματα, αχνοφαίνεται μια κοιλίτσα.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η Kate κυοφορεί, μπορεί πολύ απλά να πέρασε ωραία στην καραντίνα με τον William και τα τρία της παιδιά.

Υπάρχουν βέβαια κάποια σημάδια που μπορεί να υποδηλώνουν μια πιθανή εγκυμοσύνη.
Πρώτα πρώτα, το πρακτορείο στοιχημάτων Coral, που μιλώντας στην εφημερίδα Express επιμένει πως οι πιθανότητες για τέταρτο παιδί είναι υψηλές (1-2)

Έπειτα, υπάρχει η προϊστορία της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε αντίθεση με τον Harry που έχει τονίσει πως θα ήθελε να κάνει μέχρι δύο παιδιά, ο William ίσως στοχεύσει τα τέσσερα παιδιά, όσα έκανε και η βασίλισσα Ελισάβετ. Η Ελισάβετ ήταν 38 ετών όταν γέννησε τον πρίγκιπα Edward, όσο η Kate αυτή τη στιγμή.



Στοιχείο τρίτο: Η υπερβολική οικειότητα ανάμεσα στον William Και την Kate, μετά τις καραντίνα. Το ζευγάρι αυτό είχε αποστάσεις ακόμα και πριν τον covid19 και ξαφνικά, έχουν ξεκινήσει οι δημόσιες αγκαλιές και τα αγγίγματα.
Η απουσία από το πρόγραμμα εμφανίσεων: Αν η Kate είναι έγκυος και με την προϊστορία του προβλήματος της υπερέμεσης κύησης στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες, η Middleton σύντομα θα εξαφανιστεί από το πρόγραμμα εμφανίσεων των royals. Βέβαια, αν οι πρώτοι μήνες πέρασαν μέσα στην καραντίνα, ίσως χάσαμε το στοιχείο αυτό.
Η γλώσσα του σώματος. Και εδώ θα δώσουμε κάποιο δίκιο. Ασυναίσθητα η Kate άγγιξε πολλές φορές την κοιλιά της στο πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.



Δες και τις φωτογραφίες που ενισχύουν τις φήμες παρακάτω