Η Νεφέλη Λιβιεράτου έχει αγόρι: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram της

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έχει αγόρι: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram της

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι τα κορίτσια της εγχώριας showbiz, των οποίων τα νέα ο κόσμος θέλει να μαθαίνει. Συνηθίζεται αυτό με τα παιδιά των celebrities, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι τόσο φρέσκα και εντυπωσιακά όπως η Δανάη και η Νεφέλη. Μια ματιά να ρίξεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι τα γονίδια της καλλονής μαμάς τους είναι εκεί κι ότι μάλιστα τις έχουν κάνει να μοιάζουν μαζί της.

Η Νεφέλη, ειδικά, έχει κάποιες φωτογραφίες που είναι λες και βλέπουμε τη μαμά της σε αντίστοιχη ηλικία. Και, φυσικά, οι followers της μπορούν να το παρατηρήσουν κι έχουν έναν ακόμα λόγο να γεμίσουν τις λήψεις της με likes. Τι συνέβη, όμως, αυτήν τη φορά…

Το πανέμορφο κορίτσι έκανε story στο προφίλ της μία φωτογραφία που από το θέαμα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τον σύντροφό της. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε ποιος είναι, αφού η Νεφέλη δεν τον τάγκαρε, όμως, τα δύο παιδιά φαίνονται να είναι σε μία πολύ ερωτευμένη φάση, αγκαλιάζοντας τρυφερά ο ένας τον άλλον.

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή για έρωτες και το ζευγάρι ζει τον δικό του σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, απ’ όπου και μοιράζεται το σκηνικό με τους χρήστες του Instagram. Αν η φωτογραφία ήταν post, είναι βέβαιο ότι τα likes και τα σχόλια δε θα σταματούσαν.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω λήψη.