Μαρία Μπεκατώρου: Η photo με μαγιό που δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα της

Μαρία Μπεκατώρου: Η photo με μαγιό που δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα της

Οι αναλογίες της είναι αξιοζήλευτες

Το ότι η γυμναστική αλλάζει ριζικά το σώμα ενός ανθρώπου το γνωρίζαμε. Ανάλογα με το πόσο προσηλωμένη είσαι στο εκάστοτε πρόγραμμα, μπορεί να δεις αποτελέσματα που να μην πιστεύεις στα μάτια σου πριν ξεκινήσεις την ενασχόλησή σου στον χώρο. Κι αν αυτό το συνδυάσεις και με ένα καλό πλάνο διατροφής, το πακέτο έχει ολοκληρωθεί.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Έχει έμφυτο το ταλέντο της οικοδέσποινας, γι’ αυτό και δημιουργείται μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στα πλατό της, κι ο κόσμος τη λατρεύει γιατί του κρατάει την πιο «ζεστή» συντροφιά».




Πέρα από τα επαγγελματικά της, ωστόσο, η Μπεκατώρου είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει σε κάποια από τις εμφανίσεις της και έχουμε μείνει άφωνες. Το πρόσωπό της λάμπει και το σώμα της, στα 46 της χρόνια, είναι τέτοιο που γυναίκες κάθε ηλικίας θα ζήλευαν.

Τώρα που είναι καλοκαίρι, οι εμφανίσεις με μαγιό βρίσκονται παντού γύρω μας και η γλυκιά παρουσιάστρια δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου με τα summer looks της. Στον λογαριασμό της φίλης της, Αρετής Ντάρμα-Τσιρώνη, λοιπόν, είδαμε μία σειρά από stories από την υπέροχη Άνδρο, όπου οι δυο τους έχουν βρεθεί. Ένα από αυτά δείχνει τη Μαρία να ποζάρει στην ξαπλώστρα της με ολόσωμο μαγιό κι έναν καφέ στο χέρι, και το κορμί της ήταν πιο καλλίγραμμο από ποτέ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.