Γιάννης Πλούταρχος: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα πανέμορφα παιδιά του

Γιάννης Πλούταρχος: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα πανέμορφα παιδιά του

Και ο ίδιος ο τραγουδιστής πιο γυμνασμένος από ποτέ!

Ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος έχει μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια και αυτό δεν κρύβεται. Πολλές φορές έχουμε δει αναρτήσεις στα social media από τις οικογενειακές τους στιγμές και μια τέτοια φωτογραφία είναι και η πιο πρόσφατη που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ η Ελεονώρα Κακοσαίου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογένεια βρίσκεται μαζί και από ό,τι φαίνεται είναι αρκετά αγαπημένοι ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους ενωμένοι. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλους ότι είναι αρκετά δεμένοι.

Αυτή τη φορά η οικογένεια βρίσκεται στην Εύβοια για μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης και η τοποθεσία τους έγινε γνωστή από την ανάρτησή τους. Με την πιο γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία μετέφεραν στον κόσμο των social media αυτό το ευχάριστο και αγαπημένο κλίμα που επικρατεί στην οικογένειά τους και δε σου κρύβουμε ότι το ζηλεύουμε.

Όσο για τα παιδιά του τραγουδιστή; Είναι πανέμορφα και ναι, έχουν μοιάσει στους γονείς τους. Ο Γιώργος-ο οποίος έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του πατέρα του- βρίσκεται στο βάθος της φωτογραφίας και όλα τα κορίτσια της οικογένειας βρίσκονται στο πλευρό του μπαμπά Γιάννη. Μπροστά βρίσκεται ο μικρότερος γιος, Κωνσταντίνος και αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι περνάνε τέλεια.

Δες στη gallery την οικογενειακή τους φωτογραφία.