Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς

Η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς

Μία κούκλα με ή χωρίς μακιγιάζ

Οι celebrities συνηθίζουν να βάφονται και να ασχολούνται με τα της ομορφιάς. Ο χώρος είναι τέτοιος που δύσκολα θα δεις κάποια σε επίσημη εμφάνιση χωρίς να έχει τιμήσει καθόλου το χέρι του/της makeup artist. Όπως και να το κάνουμε, βέβαια, το μακιγιάζ δίνει πολλή λάμψη στο πρόσωπο και δε χρειάζεται κάποια να είναι διάσημη για να το επιλέξει.

Τις περισσότερες φορές, όμως, δεν είναι καν απαραίτητο. Η φυσική ομορφιά έχει τη δική της χάρη. Λάμπει από μέσα σου και εκπέμπει και σε όλους τους άλλους. Και, όποτε βλέπουμε κάποια διάσημη να την επιλέγει, δεν μπορούμε παρά να την επαινέσουμε και να θαυμάσουμε το θέαμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, για παράδειγμα, είναι μία παρουσιάστρια που αγαπάει ο περισσότερος κόσμος. Γιατί πολύ απλά, πέρα από το ταλέντο της στην παρουσίαση, είναι κι ένας πολύ συμπαθητικός άνθρωπος αλλά και μία ωραία και γοητευτική γυναίκα. Οι περισσότεροι την εκθειάζουν για την εμφάνισή της. Πρόσφατα αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο για να χάσει τα κιλά που ήθελε και φυσικά το πρόσωπό της παραμένει εντυπωσιακό όπως πάντα.

Ωστόσο, η Σίσσυ συνηθίζει να βάζει πιο έντονα κραγιόν που ταιριάζουν με τα μαλλιά της και eyeliner, που εννοείται πως κι έτσι είναι πανέμορφη, ωστόσο, αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και την είδαμε χωρίς μακιγιάζ και ρετούς. Η φωτογραφία που έκανε story στο προφίλ της ήταν εξαιρετική και αποτέλεσε άλλη μία απόδειξη ότι δε χρειάζεται τίποτα για να είναι κούκλα, ενώ, στη συνέχεια, ακολούθησε κι αυτό το βίντεο: