Σοφία Καρβέλα: Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με τον σύζυγό της

127 SHARES

Η ευτυχία της δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα πολύ αγαπημένο θέμα συζήτησης στον κόσμο της showbiz. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει καταφέρει να ξεφύγει ουσιαστικά από τους διάσημους γονείς και να δημιουργήσει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί για τη δική της προσωπικότητα. Με μία γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορείς εύκολα να καταλάβεις το πόσο διασκεδαστικό είναι.

Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη και αστεία προσωπικότητα. Τα caption, με τα οποία συνοδεύει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, είναι εκεί όπου το χιούμορ της είναι εμφανές, αλλά, όταν ανεβάζει φωτογραφίες με την οικογένειά της, είναι μακράν το καλύτερο κομμάτι του προφίλ της.


Κατά καιρούς, την έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται με τους followers της αναρτήσεις με τα παιδιά ή τον σύζυγό της και μία από αυτές ήταν που είδαμε και θαυμάσαμε το θέαμα. Το story που έκανε τη δείχνει με τον Θανάση Πανουργιά και η ευτυχία της δεν μπορεί να κρυφτεί.

Αν αυτή η φωτογραφία είχε γίνει κανονικό post, πάντως, σίγουρα θα έκανε τους ακόλουθούς της να ενθουσιαστούν, συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες likes. Και έτσι, όμως, είναι σίγουρο ότι η λήψη θα εκτιμήθηκε από το κοινό της.

Δες τη στη συνέχεια.

127 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ