Τα πράγματα δεν είναι καλά: Το νέο για τους Jolie-Pitt που μας απογοήτευσε (photos)

Τα πράγματα δεν είναι καλά: Το νέο για τους Jolie-Pitt που μας απογοήτευσε (photos)

Άραγε θα βελτιωθούν ποτέ οι σχέσεις τους; 

Είχαμε μείνει στο ότι οι σχέσεις ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι του Hollywood, Angelina Jolie και Brad Pitt, είχαν αρχίσει να βελτιώνονται μιας και όλα έδειχναν ότι το διαζύγιό τους και άρα οι διαφορές τους έφταναν σε ένα... τέλος! Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εξωτερικού, οι δύο stars έχουν συνυπάρξει αρκετές φορές, με αφορμή μάλιστα και τα πρόσφατα γενέθλια των παιδιών τους.

Κι όμως, πάνω που πήγαμε να χαρούμε έρχεται μία είδηση η οποία κάπως μας απογοήτευσε. Πηγές αναφέρουν, ότι τα 6 παιδιά των δύο ηθοποιών, έχουν να δουν τους παππούδες τους, δηλαδή τους γονείς του Brad, πάνω από 4 χρόνια. Μάλιστα πρόσφατα, η μητέρα του Brad γιόρτασε τα γενέθλιά της με εγγόνια και ανήψια να δίνουν το παρών, εκτός φυσικά από τα παιδιά των Brangelina.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Angelina δεν είχε ποτέ ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την πεθερά της Jane, μιας και εκείνη ήταν ιδιαιτέρως συντηρητική και δεν ενέκρινε τον πιο απελευθερωμένο τρόπο ζωής της νύφης της. Παρόλα αυτά, όσο η Angie και ο Brad ήταν μαζί, τα παιδιά επισκέπτονταν πολύ συχνά τη γιαγιά και τον παππού, ενώ έπαιζαν με τις ώρες στον τεράστιο κήπο τους.

Φαίνεται λοιπόν ότι τώρα υπάρχει τεράστιο χάσμα το οποίο δύσκολα να καλυφθεί. Καθόλου ξέγνοιαστη η ζωή των τέκνων Jolie-Pitt.