Αγνώριστη σήμερα η Σοράγια Μοντενέγκρο από τη Μαρία της Γειτονιάς

Αγνώριστη σήμερα η Σοράγια Μοντενέγκρο από τη Μαρία της Γειτονιάς

Μπορείς να φανταστείς πώς είναι σήμερα η κακιά της σειράς;

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, όλοι βλέπαμε λίγο ή πολύ τη Μαρία της Γειτονιάς. Βασικά, γενικότερα τα Μεξικάνικα που τη δεκαετία των 90s ήταν το hot item που είχε φτάσει στην Ελληνική τηλεόραση. Μπορεί σήμερα να είναι περισσότερο αντικείμενα κοροϊδίας και αστείων μεταξύ της παρέα, όμως, τότε δε χάναμε επεισόδιο για να μάθουμε της εξελίξεις της ιστορίας και -εννοείται- του δράματος. Το δράμα έδινε κι έπαιρνε, σε σημείο που σε έκανε να αναρωτιέσαι αν υπήρχε κάποιου είδους πιεσόμετρο στα γυρίσματα με τους παλμούς που ανέβαζαν οι ηθοποιοί.

Ε, λοιπόν, η Μαρία της Γειτονιάς ήταν ένα από τα top τους είδους της και οι πρωταγωνιστές της σειράς μνημονεύονται μέχρι σήμερα. Η πρωταγωνίστρια Thalia είχε έρθει μέχρι και στην Ελλάδα με τον χαμό που γινόταν και, ακόμα και να μην το παρακολουθούσες, δύσκολα δεν έχεις δει κάποια σκηνή της Σοράγια Μοντενέγκρο -και Μονταλμπάν από ένα σημείο και μετά, αλλά ποιος μετράει- που ούρλιαζε και εκτόξευε τα κοσμητικά επίθετα στη γυναίκα του Luis Fernando.




Την κακιά της υπόθεσης έπαιξε η Itatí Cantoral και ένα πράγμα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι η ηθοποιός έκανε εξαιρετική δουλειά. Όλοι μισήσαμε -και συνεχίζουμε να μισούμε- τη Σοράγια με όλη μας την ψυχή.

Η Cantoral είναι σήμερα 45 ετών και δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε στη σειρά. Αντιθέτως, είναι εντελώς αγνώριστη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις πώς είναι.