Η Σίσσυ Χρηστίδου αναδύεται από το νερό στην απόλυτη πόζα του καλοκαιριού

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναδύεται από το νερό στην απόλυτη πόζα του καλοκαιριού

Μία λήψη που αποπνέει κάτι εξωτικό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αυτόν τον καιρό, είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Έχει χάσει και κάποια κιλά που ήθελε και το κορμί της πλέον ανήκει στα πιο γυμνασμένα της εγχώριας showbiz. Όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες της, μάλιστα, δεν μπορούσαμε παρά να της δώσουμε συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου της, αν και φυσικά και πριν ήταν μία κούκλα.

Την περίοδο που διανύουμε, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στις Ελληνικές θάλασσες και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι υπέροχες. Ειδικά όποτε ποζάρει σε γαλαζοπράσινο φόντο, το θέαμα είναι εκπληκτικό και πολύ Instagrammable.




Χτες, όμως, η Σίσσυ είπε να κάνει ένα post με μία φωτογραφία από τις βουτιές της στη θάλασσα. Το περιμέναμε, βέβαια, δεδομένου ότι οι περισσότεροι τέτοιες μέρες βρίσκονται στην παραλία για τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία τους. Όμως, αυτή ήταν μία εξαιρετική φωτογραφία συνολικά. Όχι μόνο επειδή ήταν η παρουσιάστρια, αλλά γενικά επειδή είχε άποψη.

Πρόκειται για μία πόζα, στην οποία βγαίνει από τη θάλασσα, όπου ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει το νερό στον αέρα και ο φωτισμός είναι τέτοιος που ουσιαστικά διαγράφεται το κορμί της, χωρίς να φαίνεται.

Δες στη συνέχεια την εντυπωσιακή λήψη.