Όλοι διάβασαν τη σπόντα της Αθηνάς Οικονομάκου στη φώτο με τον σύζυγό της

Όλοι διάβασαν τη σπόντα της Αθηνάς Οικονομάκου στη φώτο με τον σύζυγό της

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ποζάρει με το νέο του λουκ αλλά κανείς δεν προσπέρασε όλα όσα έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν επέτειο χθες και για αυτό οργάνωσαν μία μίνι εκδρομή στα Κύθηρα για να το γιορτάσουν. Οι δυο τους, φέτος, έχουν μείνει μακριά από τις αγαπημένες τους Κυκλάδες (Μύκονος και Σαντορίνη) και απολαμβάνουν εδώ και αρκετές εβδομάδες τις βουτιές τους στην Μάνη. Διαθέτουν πλέον το δικό τους σπίτι εκεί στο οποίο έχουν επιμεληθεί και τη διακόσμηση και φιλοξενούν τους φίλους τους.

Η νέα εμφάνιση του Μιχόπουλου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις πριν από λίγο καιρό αφού ο Φίλιππος αποφάσισε να αποχωριστεί τα πλούσια μαλλιά του και να μας εμφανιστεί πιο γοητευτικός από ποτέ. Και χθες είχαμε και τη νέα του φωτογραφία.

Φτου φτου να μην τους ματιάσουμε αναφωνήσαμε ψιθυριστά και κάπου εκεί διαβάσαμε και το νέο σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου. Ποια ήταν η ευγενική έκκληση που έκανε στους followers της; Δες στην gallery παρακάτω.

Ο Φίλιππος και η Αθηνά να σου υπενθυμίσουμε πως γνωρίστηκαν στο νησί των Ανέμων και από τότε είναι αυτοκόλλητοι. Παντρεύτηκαν κάποιοι στιγμή στο εξωτερικό χωρίς να το γνωστοποιήσουν και αργότερα ακολούθησε και ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μύκονο.