Η σπάνια φωτό της Shakira στην αγκαλιά του Pique θέλει το like σου asap

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σπάνια φωτό της Shakira στην αγκαλιά του Pique θέλει το like σου asap

Ακόμη μαζί και αγαπημένοι

Η Shakira και ο Gerard Piqué είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια που αγαπάμε πολύ και ας τα βλέπουμε σπάνια σε εμφανίσεις ή φωτογραφίες. Τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν, χωρίς εκείνοι να παίρνουν θέση στην όλη κατάσταση. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν πριν από έναν χρόνο, όταν σχεδόν όλη την άνοιξη του 2019 τα δημοσιεύματα και τα tabloids τους ήθελαν να χωρίζουν έπειτα από τόσα χρόνια μαζί.

Μία φωτογραφία της Shakira όμως στο Instagram έδωσε τότε την ισχυρότερη απάντηση και διέψευσε κάθε φήμη. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, έναν χρόνο μετά, με τη Shakira και τον Pique πιο ευτυχισμένους και αγαπημένους από κάθε άλλη φορά. Θυμάσαι που λίγο πιο πάνω σου είπαμε ότι σπάνια τους βλέπουμε σε φωτό; Ε μετά από εκείνη τη φωτό διάψευση της Shakira, πέρασε ένας χρόνος για να τους δούμε ξανά μαζί στα social. Μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως κάπως έτσι θα τους βλέπουμε, μια φορά τον χρόνο.

Τουλάχιστον είναι ακόμη μαζί και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Τι σημασία έχει που τους βλέπουμε μόνο μια φορά τον χρόνο στα social media; Προτιμότερο είναι από το να τους βλέπουμε να λογομαχούν και να τσακώνονται για την επιμέλεια των παιδιών τους. Στις φωτογραφίες που ανέβασε με τον σύζυγό της η Shakira είναι και οι δύο πολύ καλοκαιρινοί, ενώ δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε και να μην λιώσουμε με το πόσο χαριτωμένοι είναι μαζί στη φωτό που εκείνος προσπαθεί να τη φιλήσει.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.