Mα πού πήγε η κοιλιά; Η star στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα

Mα πού πήγε η κοιλιά; Η star στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα

Γέννησε στις 22 Ιουλίου!

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν, συγκεκριμένα 1,5 μήνας, από τότε που η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Όπως ήταν φυσικό, από τις 22 Ιουλίου και μετά, δεν είχαμε κάποια της εμφάνιση, μιας και θέλησε να μείνει σπίτι κοντά στο μωρό της.

Δίπλα της πάντα φυσικά ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό της κόρης του, Willa. Και τώρα, το διάσημο ζευγάρι, είπε να κάνει την πρώτη του βόλτα, να ξεσκάσουν και λίγο, αφήνοντας την μικρούλα τους στο σπίτι.

Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε τους Sophie Turner και Joe Jonas, χέρι χέρι, να βολτάρουν στους δρόμους του Los Angeles, απολαμβάνοντας τον υπέροχο καιρό. Ο Joe, ήταν πολύ προστατευτικός με τη σύζυγό του, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη η εμφάνιση της Sophie.

Συγκεκριμένα, όλοι αναρωτήθηκαν πού στο καλό είναι η κοιλιά της διάσημης ηθοποιού μιας και εμφανίστηκε πιο fit και λεπτή από ποτέ.

Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, η Sophie είναι μόλις 24 ετών. Λογικά ο μεταβολισμός της θα δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/CE0qTVeD9Mw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading