Η Ελένη Βαΐτσου δείχνει πώς το γυμνό μπορεί να είναι και elegant

Η Ελένη Βαΐτσου δείχνει πώς το γυμνό μπορεί να είναι και elegant

Η ηθοποιός σε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία.

Η Ελένη Βαΐτσου είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ ο κόσμος. Και γιατί να μην το κάνει, άλλωστε; Είναι ταλαντούχα και το απέδειξε κατευθείαν με το που εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Δείχνει να είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ανά πάσα στιγμή. Αυτό που κάνει είναι να ενημερώνει τον της λογαριασμό στο Instagram με καλαίσθητες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.




Η πρόσφατη ανάρτησή της, για παράδειγμα, συγκαταλέγεται σε αυτές και, μάλιστα, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Η ηθοποιός επισκέφτηκε μία πανέμορφη τοποθεσία με σκουρόχρωμη πέτρα και βράχια, ξάπλωσε στις όχθες και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή.

Αυτό, όμως, το έκανε με έναν τρόπο που συνέχιζε την καλαισθησία και την πιο chic διάθεση χαρακτηρίζει το προφίλ της και, όπως ήταν λογικό, οι followers της τη λάτρεψαν. Πριν προλάβει να κλείσει ολόκληρη ημέρα δημοσίευσης, τα likes ξεπέρασαν τα 18 χιλιάδες σε αριθμό και τα σχόλια γέμισαν με καρδιές και φράσεις που εκδήλωναν θαυμασμό για το θέαμα.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα και ο τρόπος με τον οποίο φωτογραφήθηκε σου φέρνει στο μυαλό κάποια γοργόνα.

«Ποτέ δεν ξέρεις ποιος κολυμπάει γυμνός μέχρι να φύγει η παλίρροια», έγραψε.

Για να δεις την εν λόγω φωτογραφία, μπες απλώς στην παρακάτω gallery.