Aniston και Pitt φλερτάρουν on camera: «Brad, πάντα σε θεωρούσα πολύ σέξι»

Πατούλια Κατερίνα
Aniston και Pitt φλερτάρουν on camera: «Brad, πάντα σε θεωρούσα πολύ σέξι»

Oι δύο πρώην δεν σταμάτησαν να χαμογελάνε

Είμαστε στο 2020 αλλά η χτεσινή βραδιά με το zoom call ανάμεσα σε Brad Pitt και Jennifer Aniston μας ταξίδεψε ευχάριστα στην δεκαετία του 90!

Οι δύο πρώην σύζυγοι συμμετείχαν στη διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times at Ridgemont High» παρέα με άλλους διάσημους ηθοποιούς όπως οι Morgan Freeman, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Sean Penn, John Legend, Shia Labeouf, Ray Liotta, Henry Golding και Dane Cook.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης λοιπόν, ο Pitt κρατάει τον ρόλο του Brad Hamilton ενός έφηβου που ποθεί την Linda. Και ποια θα ήταν ο πόθος του Brad παρά η Jennifer Aniston.

«Hi Brad, ξέρεις ότι πάντα σε θεωρούσα ωραίο, είσαι τόσο σέξι», λέει η Aniston στον πρώην σύζυγό της με τον οποίο χώρισαν το 2005 και όλο το πάνελ χαζογελάει από ενθουσιασμό και σε κάποιο σκοτεινό δωματιάκι στην έπαυλή της στο Los Angeles η Angelina Jolie κάνει όμορφα βουντού στην Jennifer.

Χάρη στο event αυτό, συγκεντρώθηκαν χρήματα για την βοήθεια όλων εκείνων που υποφέρουν από την πανδημία ενώ στη μία ώρα του zoom call στο Facebook, περίπου 40.000 χρήστες συντονίστηκαν!

Eμείς πάντως, καταλάβαμε ξεκάθαρα πως οι δύο πρώην είναι καλοί φίλοι πια και τα προβλήματα του διαζυγίου ανήκουν στο παρελθόν. Έτσι κι αλλιώς ο Pitt έχει ένα ακόμα διαζύγιο στα σκαριά, το οποίο παλεύει τέσσερα χρόνια τώρα να πάρει από την Angelina Jolie.