Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα story που θα σε βάλει σε σκέψεις

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα story που θα σε βάλει σε σκέψεις

Το μήνυμα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον μία από τις πιο αγαπημένες σου παρουσιάστριες. Μπορεί μέσα στα πρώτα λεπτά που θα ανοίξεις την τηλεόραση να σου δώσει ένα χαμόγελο στο στόμα με τη ευδιαθεσία της και ο τρόπος που καλωσορίζει τους καλεσμένους και τους θεατές στους τηλεοπτικούς του δέκτες αποπνέει κάτι πολύ προσφιλές.

Η Σίσσυ, λοιπόν, είναι το κορίτσι που θες να ακολουθήσεις και η απόδειξη αυτού βρίσκεται στον μεγάλο αριθμό που αναγράφεται στον λογαριασμό της στο Instagram. Με τους followers της να έχουν ξεπεράσει πια τους 840.000, μπορείς εύκολα να καταλάβεις πόσο αγαπητή είναι.




Και δεν ανεβάζει μόνο φωτογραφίες και βίντεο από τα επαγγελματικά της, αλλά κάνει και πιο προσωπικές αναρτήσεις. Χτες, για παράδειγμα, δημοσίευσε ένα story με μία πολύ συγκεκριμένη ατάκα. Η εν λόγω ατάκα απευθύνεται σε ένα σαφές φαινόμενο που συμβαίνει γενικά όλο και περισσότερο και λέγοντάς την έδωσε και την καλύτερη απάντηση.

Ορισμένες φορές δε χρειάζεται να πεις πολλά για να απαντήσεις σε κάποιον, παρά μόνο απλές και λιτές ατάκες, όπως αυτήν που ανέβασε η Σίσσυ στο προφίλ της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς έκανε story.