Έχεις δει τους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου; Είναι κούκλοι

Έχεις δει τους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου; Είναι κούκλοι

Πολύ ωραία παιδιά.

Η Ελληνική τηλεόραση έχει δει πολλές γυναίκες να κατακτούν τον χώρο της παρουσίασης. Τόσες που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην υπάρχει έστω και μία που να πληροί τις προδιαγραφές του δικού σου γούστου, ώστε να κάτσεις στον καναπέ και να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα.

Εύκολα σου έρχονται στο μυαλό μερικά ονόματα που έχουν αφήσει ιστορία στον χώρο. Παρουσιάστριες που από ένα σημείο και μετά είχαν τόση ζήτηση που βρίσκονταν στην καρέκλα κριτικής επιτροπής, αλλά και σε οτιδήποτε μπορεί να άρεσε στον κόσμο.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από αυτές τις παρουσιάστριες. Ήδη από τις πρώτες της εκπομπές φαινόταν ότι το ταλέντο ήταν έμφυτο. Σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, η επιτυχία ήταν βέβαιη.

Ήξερες, ωστόσο, ότι η παρουσιάστρια έχει δύο γιους με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Άρη και τον Νικήτα; Τα δύο παιδιά έχουν σίγουρα πάρει από τα γονίδια των γονιών τους, αφού και το δικό τους παρουσιαστικό είναι πολύ ωραίο και τώρα, μάλιστα, είναι φαντάροι, με την περήφανη μαμά τους να κάνει σχετική ανάρτηση για το γεγονός.

«Τα φανταράκια μου. Πόσο περήφανη και συγκινημένη νιώθω που ήρθε η ώρα τους να υπηρετήσουν την πατρίδα τους», έγραψε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τους δεις.