Ελένη Μενεγάκη: Η μπηχτή στο Instagram και η αποστομωτική απάντηση

Ελένη Μενεγάκη: Η μπηχτή στο Instagram και η αποστομωτική απάντηση

Η παρουσιάστρια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με τον πιο κομψό τρόπο.

Τι κι αν η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της παρουσίασης, ο κόσμος την ακολουθεί πιστά στον λογαριασμό της στο Instagram και δε χάνει λεπτό από τις εξελίξεις. Φυσικά, πρόκειται για μία γυναίκα που έχει αφήσει το στίγμα της στην τηλεόραση και δε θα μπορούσε από τη μία στιγμή στην άλλη να άλλαζε η αγάπη που της έχουν όλοι. Ίσα ίσα.




Χτες, για παράδειγμα, που είχαμε την κακοκαιρία, εκείνη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία μας αποκάλυπτε την ασχολία με την οποία θα καταπιανόταν. Μπορεί να μην πήγαινε το μυαλό πολλών, αλλά αυτή ήταν η κηπουρική.

Η Ελένη, όμως, στη φωτογραφία απαθανατίστηκε με τα μαλλιά να μοιάζουν «φτιαγμένα» και το πρόσωπό της σαν να φοράει μακιγιάζ. Έτσι, μία follower της αποφάσισε να κάνει ένα πιο ειρωνικό σχόλιο, παραξενεμένη από το θέαμα. Η παρουσιάστρια δεν το άφησε έτσι. Μόλις το είδε γραμμένο, απάντησε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το σκηνικό, το αρχικό σχόλιο του οποίου κατέκριναν άλλοι ακόλουθοι, θεωρώντας το προφανώς άκομψο.

Πάντως, η Ελένη καμία ανάγκη δεν έχει, καθώς δε διστάζει να απαντάει «λήγοντας» καταστάσεις με τον πιο κομψό τρόπο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ειπώθηκε.