Μεγάλη αλλαγή σήμερα για τον πρωταγωνιστή όλων των μεξικάνικων των 90s

Μεγάλη αλλαγή σήμερα για τον πρωταγωνιστή όλων των μεξικάνικων των 90s

Ο Luis Fernando de la Vega / Carlos Daniel Bracho / José Armando Peñarreal De Velasco μεγάλωσε πια.

Το 90s ήταν μία δεκαετία πολύ πλούσια στο κομμάτι της τηλεόρασης. Παραγωγές κυκλοφορούσαν η μία μετά την άλλη, γιατί τότε που ο κόσμος δεν είχε το Internet να ορίζει τη ζωή του, επέλεγε τη μικρή οθόνη ως τον τρόπο με τον οποίο θα περάσει αρκετές ώρες της καθημερινότητάς του. Γι’ αυτό και δεν είναι να απορείς που βγήκαν σειρές που θυμόμαστε μέχρι σήμερα και των οποίων οι πρωταγωνιστές μνημονεύονται ακόμα και σε όλον τον κόσμο.

Οι μεξικάνικες παραγωγές, ας πούμε, ήταν στα καλύτερά τους. Από την ώρα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο κόσμος τις λάτρεψε και δεν έχανε ούτε επεισόδιο από τις εξελίξεις. Μπορεί σήμερα να μην είχαν την ίδια απήχηση σε αντίστοιχη περίπτωση, όμως, τότε ήταν κάτι το διαφορετικό.

Όλοι θυμούνται τον Fernando Colunga. Είναι άνθρωπος που είδαμε στις πιο διάσημες σειρές των 90s που έφτασαν στην Ελλάδα. Είναι εκείνος που πρωταγωνίστησε μαζί με την Thalia (Μαρία της Γειτονιάς), την Gabriela Spanic (Η Σφετερίστρια), τη Leticia Calderón (Εσμεράλντα), και άλλα διάσημα ονόματα της εποχής.




Μπορείς να φανταστείς, όμως, πώς μπορεί να είναι σήμερα ο γόης των Μεξικάνικων σειρών; Τα χρόνια έχουν περάσει, ο ίδιος διανύει 54ο έτος της ηλικίας του και η διαφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, όπως είναι λογικό, είναι ορατή.

Δες τον στην παρακάτω gallery.