Angelina Jolie: Το ύπουλο σχέδιο για τον Brad Pitt και η «απεργία πείνας»

Angelina Jolie: Το ύπουλο σχέδιο για τον Brad Pitt και η «απεργία πείνας»

Τι συμβαίνει πάλι με το διάσημο πρώην ζευγάρι;

Πώς αλλάζουν τα πράγματα καμιά φορά… Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ήταν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που είχε δει -και θα έχει δει- το Hollywood. Λαμπεροί και οι δύο, επιτυχημένοι, με τα πρόσωπά τους να «λάμπουν» κάθε φορά που κοιτούσε ο ένας τον άλλον. Έκαναν και υιοθέτησαν παιδιά, δημιουργώντας μία υπέροχη οικογένεια, την οποία κάθε φορά που βλέπαμε, λέγαμε πόσο όμορφο θέαμα ήταν.

Οι δρόμοι χώρισαν, όμως, για τους δύο σταρς και, έκτοτε, βρίσκονται σε διαρκείς διαμάχες σχετικά με το διαζύγιο και τα παιδιά. Για αρκετό διάστημα, πιστεύαμε πραγματικά ότι δεν πρόκειται να τα βρουν σε φιλικό επίπεδο ποτέ, ώσπου, τους προηγούμενους μήνες, ο Brad εθεάθη με τη μηχανή του στο σπίτι της Angie, και όχι μία φορά. Δεδομένου ότι γιορτές των παιδιών ήταν κοντά, θεωρήσαμε λογικό και ευχάριστο να συναντηθούν για να κανονίσουν τα του θέματος.

Το National Enquirer, ωστόσο, αναφέρει κάτι που ακούγεται σαφώς σοκαριστικό και που αποτελεί μέρος ενός σχεδίου της ηθοποιού, ώστε να στρέψει το τραπέζι προς τη δική της πλευρά στο θέμα της κηδεμονίας. Τι αναφέρει το Μέσο; Ότι η Jolie έχει σταματήσει να τρώει, για να τη λυπηθεί ο πρώην σύζυγός της στη θέα της κακής της σωματικής εικόνας, περιορίζοντας τον εαυτό της σε «μία χούφτα δημητριακά και ξηρούς καρπούς». Το Μέσο, μάλιστα, μιλάει για το ότι η νέα σχέση του Brad με τη Nicole Poturalski την έχει «ρίξει» ψυχολογικά.

Το GossipCop που είδε τη δημοσίευση έρχεται να τη διαψεύσει. Όπως αναφέρεται, η φωτογραφία που βρίσκεται στο άρθρο είναι από την πρεμιέρα του First They Killed My Father το 2017, ενώ οι ειδικοί που επικαλούνται και που χαρακτηρίζουν «επικίνδυνα χαμηλό» το βάρος της, δεν έχουν εξετάσει την ηθοποιό για να ξέρουν τη δική της υγεία.