Σοφία Καρβέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την εκδρομή με την οικογένειά της

Σοφία Καρβέλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την εκδρομή με την οικογένειά της

Πολύ όμορφη τοποθεσία.

Η Σοφία Καρβέλα είναι πια μία από τις διάσημες, για τις οποίες λίγο – πολύ όλος ο κόσμος θέλει να μάθει νεότερα. Όταν η μαμά σου είναι η Άννα Βίσση, βέβαια, δεν είναι και να απορείς που αυτό συμβαίνει, καθώς μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της χώρας. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, η κόρη της έχει τόσο διασκεδαστική προσωπικότητα και χιούμορ και εύκολα θα κρατήσει κάποιον στο προφίλ της.

Μπαίνοντας στο Instagram της, κατευθείαν το καταλαβαίνεις. Η cool μαμά της showbiz κάνει διαρκώς αναρτήσεις με κάθε τι που αφορά τη ζωή της. Από το κομμάτι των επαγγελματικών μέχρι τα προσωπικά και τα οικογενειακά της. Και, η αλήθεια είναι ότι έχει μία πανέμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, και τους δύο της γιους.




Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και βλέπουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις ασχολίες τους. Όπως αυτήν τη φορά που η οικογένεια αποφάσισε να κάνει μία εξόρμηση σε ένα μέρος μέσα στη φύση και να απαθανατίσει τις υπέροχες στιγμές σε post και stories.

Από το θέαμα καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πέρασαν καταπληκτικά, αφού η ξεγνοιασιά και η ξεκούραση φαίνονταν στα βλέμματα και στη σωματική τους ενέργεια.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σοφία Καρβέλα στην παρακάτω gallery.