Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι πραγματικά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι είναι πραγματικά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τη φωτογραφία της.

Το μακιγιάζ σίγουρα αλλάζει πολύ την εξωτερική εμφάνιση. Δίνει χρώμα, λάμψη, ζωντάνια, διαφορετική από το φυσικό. Αν και ένα look χωρίς καθόλου makeup έχει μία διαφορετική και αξεπέραστη ομορφιά. Αναδεικνύει τη φρεσκάδα μιας γυναίκας και γλυκαίνει το πρόσωπο. Όπως και να έχει, μιλάμε για δύο mood εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, από τα οποία επιλέγουμε είτε το ένα είτε το άλλο ανάλογα με τη διάθεση.

Οι celebrities συνηθίζουν να εμφανίζονται με φτιαγμένο μακιγιάζ, ειδικά όσες βρίσκονται στην τηλεόραση ή ξέρουν ότι θα φωτογραφηθούν σε κάποιο δημόσιο γεγονός. Κι ακριβώς επειδή τις μαθαίνουμε κυρίως έτσι, μετά μπορεί να φανεί πιο περίεργο το no makeup.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα κορίτσι πολύ όμορφο, που δε χρειάζεται κάποιο βαρύ μακιγιάζ για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο και λόγω της ενασχόλησής της με το κομμάτι της παρουσίασης, τη βλέπουμε κατά κύριο λόγο βαμμένη και είναι μία κούκλα.




Χτες, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε ένα story στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο την είδαμε χωρίς μακιγιάζ και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Αυτό είναι και άλλη μία απόδειξη της φυσικής της ομορφιάς.

Δες το story που έκανε στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.