GNTM 3: Η εμφάνιση που έκανε τους κριτές να ουρλιάξουν

GNTM 3: Η εμφάνιση που έκανε τους κριτές να ουρλιάξουν

Ήταν εντυπωσιακή, πρέπει να το παραδεχθείς.

Σα να ήρθε από κάποια άλλη εποχή, από κάποιον άλλον κόσμο, η παίκτρια που περπάτησε μπροστά από τους κριτές τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε το πρώτο «ID Catwalk» και για να πούμε την αλήθεια μείναμε άφωνες με τα μοναδικά στιλ των διαγωνιζόμενων.

Ένα «πάντρεμα» χρωμάτων, παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια, τόσο τα δικά μας, όσο και των κριτών, με τις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές των παικτών. Πολλοί ήταν εκείνοι που ενθουσίασαν, αρκετοί όμως πέρασαν απαρατήρητοι με αποτέλεσμα το ταξίδι τους στο GNTM 3 να τελειώσει άδοξα.

Ενώ το άγχος τους έφτασε στο πικ κέρδισαν μια ευκαιρία για το bootcamp όμως μια ήταν εκείνη που πραγματικά άφησε άφωνους τους κριτές. O ενθουσιασμός τους... βγήκε προς τα έξω και ούρλιαξαν στο πέρασμα της Ίριδας. Το κορίτσι αν και πέρυσι κόπηκε, φέτος, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

Η Ίριδα στις auditions πέρασε με τέσσερα ναι και σήμερα έβγαλε ασπροπρόσωπους τους κριτές για την επιλογή τους. Με μοναδική ένδυση, ένα δερμάτινο jacket, μάσκα και, ένα εντυπωσιακά στολισμένο... κεφάλι περπάτησε προς τους κριτές, σα σωστή μπαλαρίνα. Μόνο όταν δεις την πασαρέλα της θα καταλάβεις το λόγο που οι κριτές φώναζαν με πάθος ότι πέρασε στην επόμενη φάση.