GNTM 3: Η «σκηνή τρόμου» που έκανε τους κριτές να ανησυχήσουν

GNTM 3: Η «σκηνή τρόμου» που έκανε τους κριτές να ανησυχήσουν

Μας κόπηκε η ανάσα!

Οι auditions έλαβαν τέλος, το χθεσινό «ID Catwalk» αν και τελείωσε μας άφησε μια γλυκιά γεύση και μας προετοίμασε για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Αυτά ήταν μόνο η αρχή και πλέον μπαίνουμε για τα καλά στο παιχνίδι του GNTM. Ο ανταγωνισμός φαίνεται να αυξάνεται ραγδαία και σήμερα βλέπουμε την πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση των διαγωνιζομένων.

Αγόρια και κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν από τον διακεκριμένο Πάνο Γιαννακόπουλο και με τις πόζες τους θα πρέπει να βγάλουν τον πιο κολακευτικό εαυτό τους.

Με τα sexy μαγιό και τις εντυπωσιακές τους πόζες κατάφεραν να κερδίσουν τα θετικά σχόλια των κριτών. Η εξέλιξη για κάποιους όμως δεν ήταν τόσο ρόδινη όσο θα περίμεναν. Τουλάχιστον στην αρχή, πολλοί ήταν εκείνοι που τρόμαξαν με το νερό. Η Παρασκευή πέφτοντας στο νερό ταράχτηκε με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να βουτήξει και να σταθεί δίπλα της σχεδόν σε όλη τη φωτογράφιση.



Και ο Emmanuel αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Όπως είχε δηλώσει στην audition φοβάται το νερό και η σημερινή δοκιμασία ήταν πραγματικά ό,τι πιο τρομακτικό έχει κάνει. Παρά την φοβία του-και να σου πούμε ότι δε ξέρει κολύμπι- βούτηξε! Οι κριτές για μια στιγμή τρόμαξαν γιατί θεώρησαν πως πνιγόταν και ναι, μας κόπηκε η ανάσα. Να ξέρεις όμως, δε το έβαλε κάτω και μάλιστα οι φωτογραφίες του ήταν super εντυπωσιακές.