Ρουβάς-Ζυγούλη: 10 φορές που οι φωτό τους στο Instagram μας έκαναν να «λιώσουμε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ρουβάς-Ζυγούλη: 10 φορές που οι φωτό τους στο Instagram μας έκαναν να «λιώσουμε»

Με διαφορά το αγαπημένο μας ζευγάρι

Δεν είναι μυστικό πως η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά (και αγαπημένα μας) ζευγάρια στον χώρο της ελληνικής showbiz. Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί περίπου 13 χρόνια, ενώ τον Ιούλιο του 2017 αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας τα τέσσερα παιδιά τους παρανυφάκια στον γάμο.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας Ρουβάς είναι τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία βλέπουμε κάθε τόσο μέσα από τα Instagram accounts τους, όταν οι γονείς τους αποφασίζουν να μοιραστούν φωτογραφίες τους με τους fans. Σάκης και Κάτια είναι υπόδειγμα ζευγαριού και ουκ ολίγες φορές μας έχουν κάνει να λιώσουμε με τις φωτογραφίες τους στα social media.

Με διαφορά μία από τις καλύτερες στιγμές τους, ήταν πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε στο Ηρώδειο, με την σύζυγό του να είναι φυσικά εκεί στο πλευρό του να τον καμαρώνει και να τον θαυμάζει. Η βραδιά κυλούσε φανταστικά μέχρι τη στιγμή που ο τραγουδιστής αποφάσισε να μας κάνει να λιώσουμε και να συγκινηθούμε ταυτόχρονα.

Σε ανύποπτο χρόνο κι εκεί που δεν το περιμέναμε ο Σάκης κατευθύνθηκε προς τις κερκίδες κρατώντας μια ανθοδέσμη στα χέρια του. Ξέραμε όλοι πολύ καλά που πήγαινε. Αποδέκτης της ανθοδέσμης αλλά και του πιο τρυφερού φιλιού ever ήταν η φυσικά η Κάτια Ζυγούλη. Το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει συχνά την αγάπη του μέσα σου από τα social και γι’ αυτό στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες τους που πήραν το like μας και πολλές καρδούλες.