Δωροθέα Μερκούρη: Στα 46 της ποζάρει με μαγιό & το σώμα της είναι κάπως έτσι

Δωροθέα Μερκούρη: Στα 46 της ποζάρει με μαγιό & το σώμα της είναι κάπως έτσι

Πόσο όμορφη γυναίκα;

Μία από τις πιο γοητευτικές, κομψές και όμορφες γυναίκες στην ελληνική showbiz με βεβαιότητα θα λέγαμε πως είναι η Δωροθέα Μερκούρη. Πολλοί στο παρελθόν την έχουν παρομοιάσει ως την Ελληνίδα Monica Bellucci, και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συμφωνήσουμε περισσότερο με κάτι. Η 46χρονη ηθοποιός είναι κούκλα και κορμάρα και με μια βόλτα στο Instagram account της μπορείς να το δεις και μόνη σου.

Η Δωροθέα Μερκούρη διαθέτει ένα πολύ στιλάτο Instagram account, όμως οι top φωτογραφίες της είναι αυτές που ποζάρει με το μαγιό της. Το κορμί τη ηθοποιού απλά δεν υπάρχει και για να πειστείς πρέπει να δεις τη φωτό που ανέβασε σήμερα στο προφίλ της. Μόλις μερικές ώρες πριν η ηθοποιός ανέβασε μία από τις ωραίες φωτογραφίες της ημέρας, με το κορμί της να μας αφήνει πραγματικά άφωνες.

Στα 46 της η ηθοποιός έχει σώμα που θα ζήλευε ακόμη και 20χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret και όσα λόγια και να πούμε για εκείνη απλά θα είναι ελάχιστα για να περιγράψουν αυτό που βλέπουν τα μάτια μας (και που θα δουν και τα δικά σου σε λίγο). Στη φωτογραφία η Δωροθέα βρίσκεται σε μία παραλία, καθισμένη σε ένα μεγάλο βράχο φορώντας το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και το σώμα της είναι τρομερό.

Πόδια, μέση; Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Η γυναίκα είναι κούκλα και έχεις την απόδειξη μπροστά στα μάτια σου. Δες τη στη gallery που ακολουθεί.