GNTM 3: Tο Twitter τρελάθηκε με τη γυμνή φωτογράφιση του Ηρακλή

GNTM 3: Tο Twitter τρελάθηκε με τη γυμνή φωτογράφιση του Ηρακλή

Είναι αυτή η καλύτερη φωτογράφιση; Ναι, είναι. 

Η σημερινή δοκιμασία, θα τολμήσουμε να πούμε, ήταν για γερά στομάχια. Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είναι πιο δύσκολη από ό,τι πιστεύαμε, τόσο εμείς, όσο και οι παίκτες, μιας και καλούνται να φωτογραφηθούν... γυμνοί. Φυσικά αυτή δεν είναι μια τυχαία φωτογράφιση αφού πρόκειται για μια καμπάνια με κοινωνικό χαρακτήρα.

Κατά πόσο όμως αυτό αποτελεί κίνητρο για τους 20 διαγωνιζομένους; Ορισμένοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα με αυτή τη δοκιμασία, άλλοι όμως εντυπωσίασαν, τόσο τους κριτές, όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Αγόρια και κορίτσια φωτογραφήθηκαν με αέρινα ρούχα, η πιο άβολη στιγμή όμως ήταν εκείνη που το παραβάν έμπαινε στο πλάνο. Η γυμνή φωτογράφιση δεν ήταν εύκολη υπόθεση, οι διαγωνιζόμενοι όμως έβγαλαν εις πέρας τη σημερινή αποστολή τους.

Η φωτογράφιση του Ηρακλή ήταν όντως το κάτι άλλο και σα να μην έφτανε αυτό, τα αγόρια εντυπωσίασαν το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ηρακλής-ο αγαπημένος διαγωνιζόμενος του Twitter- αν και ένιωσε άβολα όταν έβγαλε τα ρούχα του, είχε τα καλύτερα «κλικ». Το Twitter, όπως πάντα σχολίασε τις εμφανίσεις και εντυπωσιάστηκε με τον Ηρακλή όσο και εσύ. Τα σχόλια τους είναι... ένα και ένα και πρέπει να τα δεις ASAP.