GNTM 3: Αυτά είναι τα έπαθλα που θα δοθούν σε όποιον κερδίσει το παιχνίδι

GNTM 3: Αυτά είναι τα έπαθλα που θα δοθούν σε όποιον κερδίσει το παιχνίδι

Όχι ένα, ούτε δύο... αλλά τρία είναι τα έπαθλα.

Ακόμη δε μπήκαν στο σπίτι του GNTM οι παίκτες, ακόμη καλά- καλά δεν έβγαλαν τα ρούχα από βαλίτσες και μάντεψε! Μπήκαν κατευθείαν στο ψητό. Το πλατό, ανανεωμένο και εντυπωσιακό γέμισε από τις λαμπερές παρουσίες των κριτών αλλά και των παικτών.

Όσο για τη χθεσινή φωτογράφιση, οι αντιρρήσεις για το δεύτερο σετ ήταν πολλές και φυσικά μιλάμε για το γυμνό που καλέσθηκαν να κάνουν. Το πλατό του GNTM πάντως σήμερα θα πάρει φωτιά. .

Στο θέμα μας όμως! Πράγματι, τα παιδιά εξελίχθηκαν σε... σκληρούς αντιπάλους-για να μην πούμε αδυσώπητους- μιας και οι φωτογραφίες τους στάθηκαν ισάξιες των προκλήσεων και ακόμη έχουμε πολλά να δούμε.Τα παιδιά έχουν φτάσει μπροστά από την κριτική επιτροπή και οι πρώτες φωτογραφίες είναι ήδη εξαιρετικές.

Κάτι που δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε όμως έτσι είναι η ανακοίνωση τους όσον αφορά τα έπαθλα του νικητή. Μια υπογραφή 2 χρόνων με το πρακτορείο μοντέλων «Elite» της Kendall Jenner, ένα Μitsubishi Space Star και 50 χιλιάδες ευρώ μετρητά. Είσαι ακόμη εδώ; Εν τω μεταξύ, έχουμε να σου πούμε ότι η Βίκυ καθώς ανακοίνωσε τα έπαθλα έκανε και ένα... inside joke, στο οποίο τόνισε ότι φέτος νικητής, ή νικήτρια θα είναι ένας ή μια.