Η Λασκαράκη «έκλεισε» τα 41 και ο Σουλτάτος της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη

Η Λασκαράκη «έκλεισε» τα 41 και ο Σουλτάτος της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη

Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια της showbiz είναι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Οι δυο τους, όχι μόνο είναι ερωτευμένοι και, αυτό βγαίνει σίγουρα προς τα έξω, αλλά εκπέμπουν μια απέραντη ευτυχία σαν ζευγάρι που κάνει όλους τους θαυμαστές να τους λατρεύουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσίως «πειράζονται» με αναρτήσεις στα socail media, αυτή τη φορά όμως ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισε να κάνει το πιο ρομαντικό post, για χάρη της αγαπημένης του.

Η Βάσω γιορτάζει και μαζί της γιορτάζουν και όσοι την αγαπούν, έτσι, ο σύζυγός της αποφάσισε να της ευχηθεί στο instagram με ένα post που έσταζε μέλι. Αν μας ρωτάς πάντως, όλες θα θέλαμε από έναν Σουλτάτο μια τόσο γλυκιά αφιέρωση.

Η ημέρα αυτή καταλαβαίνεις ότι είναι ξεχωριστή. Η ηθοποιός σήμερα «κλείνει» τα 41 και καταλαβαίνεις πως οι ευχές που λαμβάνει είναι αμέτρητες, τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και από τους εκατοντάδες θαυμαστές της, ποια είναι όμως η ευχή που μετράει πιο πολύ από όλες για εκείνη; Φυσικά η ευχή του αγαπημένου της, του άντρα που στέκεται στο πλευρό της και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του.

Ο Λευτέρης λοιπόν ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες της στο προσωπικό του προφίλ στο instagram και σίγουρα με αυτή του την κίνηση ήθελε να κάνει γνωστό τον έρωτά του για εκείνη. Χαρακτηριστικά έγραψε στο post: «Ένα αστέρι του ουρανού σήμερα που γιορτάζεις, να σου χαρίσω θα ήθελα αφού πολύ του μοιάζεις. Χρόνια πολλά με υγεία happy birthday.» Υ.Γ: Χρόνια πολλά και από εμάς Βάσω!

Δες στη gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε για να της ευχηθεί.