Πρίγκιπας Harry: Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry: Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα

Με ή χωρίς τη Meghan Markle

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουν στην Αμερική, μαζί με την μητέρα της δούκισσας Doria Ragland και τον γιο τους Archie. Το νέο τους σπίτι στη Santa Barbara είναι αυτό ακριβώς που ήθελαν να έχουν, και θέλουν να μείνουν εκεί για να το χορτάσουν με τον γιο τους.

Ωστόσο νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Harry αναγκάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για τα Χριστούγεννα, με ή χωρίς τη Meghan Markle και τον Archie. Και ο λόγος δεν μας πείθει πολύ είναι η αλήθεια. Οι πληροφορίες λένε πως είναι επιτακτική η επιστροφή του για να αποφύγει τεράστιο φορολογικό λογαριασμό ως μη πολίτης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα Ingrid Seward, ο δούκας του Sussex, ο οποίος δεν είναι Αμερικανός πολίτης από το νόμο, θα μπορούσε να πληγεί από ένα τεράστιο φορολογικό νομοσχέδιο εάν δεν επιστρέψει στο σπίτι του στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον φορολογικό δικηγόρο David Holtz, ο πρίγκιπας Harry θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο νομοσχέδιο, εάν είναι στην Αμερική για 183 ημέρες σερί. Η βασιλική συγγραφέας είπε στη Daily Star Online ότι επειδή ο Harry δεν είναι πολίτης των ΗΠΑ από το νόμο, θα μπορούσε να επιβαρυνθεί από αυτόν τον φόρο.

Είπε επίσης ότι θα ήταν καλή ιδέα για τον πρίγκιπα Harry να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα για να αποφύγει τον τεράστιο φόρο.

Το ζευγάρι, που συμφώνησε με μια κερδοφόρα συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με το Netflix για παραγωγή ντοκιμαντέρ, παραιτήθηκε ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ζει σήμερα στη Santa Barbara της Καλιφόρνια όπου αγόρασαν αρχοντικό 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπήρξαν επίσης αναφορές ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα και τους υπόλοιπους royals στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το τι θα γίνει εν τέλει κανείς δεν το ξέρει ακόμη.