Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε από το GNTM 3

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και αυτή η παίκτρια αποχώρησε απόψε από το GNTM 3

Ακόμη μία παίκτρια αποχώρησε

Την προηγούμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη είδαμε μετά από αρκετά επεισόδια αναμονής το πολυπόθητο makeover των παικτών του Greece’s Next Top Model. Έπειτα από τέσσερις αποχωρήσεις, αυτές των Χρύσα, Αλεξάνδρα, Ξένια και Παναγιώτη Πέτσα, το makeover που όλοι περιμέναμε πραγματοποιήθηκε και οι αλλαγές ήταν πράγματι ριζικές, ιδίως για τις Ειρήνη και Λία, που αρχικά δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να τη δεχτούν.

Σήμερα λοιπόν, με ανανεωμένο look τα παιδιά πήγαν σε μία δοκιμασία αποχώρησης όπου φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, ήταν εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης, επηρεάζοντας σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα. Η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές στη συνέχεια στο πλατό.

Στο τέλος όμως ένας είναι αυτός που θα πάρει τη δουλειά, κι ένας θα αποχωρήσει. Τα spoiler έχουν βγει από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου και περιμέναμε πως θα το βλέπαμε την Τρίτη που μας πέρασε. Το makeover ωστόσο μονοπώλησε όλο το επεισόδιο, με τη φωτογράφιση να γίνεται σήμερα.



Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν τα spoiler ανέφεραν πως μετά τον Παναγιώτη, αποχωρεί ένα ακόμη κορίτσι, και αυτό ήταν σήμερα η Ίριδα Παπουτσή. Η Βίκυ Καγιά της είχε επανειλημμένα τονίσει πως πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο και να βρει τον εαυτό της στα concept, διαφορετικά θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την επόμενη φορά.

Τι έφταιξε κανείς δεν ξέρει, αλλά η Ίριδα αποχώρησε σήμερα.